kandelaar, stijlvol, klassiek en speels, maar ook heel mooi om als een object te presenteren.

kandelaar

Het is even een beetje stil geweest rond Draad & Spijker, er zat een vakantie tussen, het uitwerken van het nieuwe plan. Zo is nu bijna alles in de juiste tinten geschilderd (behalve de kozijnen nog, die worden rond de zomer geschilderd). Buiten het schilderen ben ik ook druk aan de slag met iets nieuws wat ik later nog bekend ga maken. En door alle drukte heb ik jammer genoeg niet veel tijd kunnen vinden om met de Paasperiode aan de slag te gaan. Maar ik heb er eergisteren toch nog even tijd voor gemaakt. Het staat toch altijd wel heel gezellig.

Sinds vorige week hebben we een mooie kast die om de tv gebouwt is. En deze mag opgevuld worden met mooie design items en voor nu paasdecoraties. En wat ik een mooi object vind is de design kandelaar large.

Kandelaar op een podium

De kandelaar large van het merk Fritz Hansen is er één om niet te mogen verstoppen. Hij geeft zich zelf letterlijk een podium waar drie kandelaars los op lijken te staan. Maar ze zijn allemaal verbonden met het plateau in verschillende hoogtes en vormen. Dit geeft een speels effect aan de kandelaar.

kandelaar

Deze kandelaar is ontworpen door de Spaanse designer Jaime Hayon, hij heeft bijvoorbeeld ook de Ikebana vaas voor het zelfde merk ontworpen. Ik heb de kandelaar zelf in het masief messing, maar hij is ook te verkrijgen (in een enkele kandelaar, genaamd single kandelaar) in de tint Terracotta. De large heeft een diameter van zestien centimeter en is twintig centimeter hoog en is gemaakt van het materiaal metaal.

kandelaar

Wat is jou favoriete design kandelaar?

jaloezieën
Liefs Sanne

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.