Droomvlucht door de oceaan.

Je kunt er nooit genoeg van hebben, posters. Er is altijd wel een mooie plek te vinden om deze op te hangen. Wanneer je veel van planten en dieren houd gecombineerd met mensen dan weet ik haast wel zeker dat je hier ook weg van bent!

Het zijn de posters van LINNWOLD die worden geïllustreerd door Linn. Dit is een Noorse kunstenares, illustrator en een grafisch ontwerper en dat kan je goed in haar werk terug vinden. Ik vind dat de illustraties op een mooie pure manier getekend zijn met een kleine touch van een dromerig tintje. En dat dromerige tintje past wel erg goed bij mij! Mijn eigen  sterrenbeeld is vissen en wat zeggen ze over de vissen? Dat het echte dromers zijn, niks aan gelogen als je het aan mij vraagt! S’nachts of overdag droom ik heel wat af met de meest rare “avonturen”. Waarschijnlijk spreken daarom de posters Marina en Oceana mij het meeste aan, waar de vissen op een mooie dromerige manier in de poster subtiel zijn verwerkt.

 

 

Ik heb de Marina poster al in de hal opgehangen. Ik vind de tinten van de poster erg mooi staan in de vernieuwde hal. Waar ik dezelfde kleuren die we ook in de woonkamer hebben, heb toegepast. Dit geeft een mooie doorloop naar de keuken en de woonkamer. En buiten dat geeft het ook veel warmte bij binnenkomst in ons huis.

De Oceana die krijgt nog een mooie plek in de keuken wanneer we de String kast binnenkrijgen die ik vorig week besteld heb. Eerlijk gezegd ik kan niet wachten (soms een klein beetje ongeduldig, wanneer je iets hebt besteld. Schaam.).

 

 

Welke poster zou jij graag in je interieur willen laten stralen?

 

Liefs Sanne

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.