Natuur die je eindeloos laat inspireren met de kleurrijke insecten.

natuur

 

Ik hou van de natuur en kan ontzettend genieten van de kleine dingen wat de aarde ons te bieden heeft. Het getjilp van de vogels, het geluid van de krekels, mooie voorbij fladderende vlinders en zwevende libellen. Maar ook de wind die langzaam door het verse gras waai ten de kleur combinaties die je buiten om je heen ziet. Voor mij is de natuur een enorme inspiratiebron!

 

Ik wil graag iets van deze inspiratie vangen in ons huis en de natuur naar binnen halen. Ik kwam al vaker op beurzen en via sociale media het merk Studio ROOF tegen, waar ik al vlinders van in mijn buik kreeg. Alleen in de andere ruimtes (in ons huis) kon ik de mooie producten nog niet echt plaatsen qua passende stijl. Tot nu! Ik vond de één na de andere fotogenieke kleurrijke insect. Deze kleuren mooi in de nieuwe werkkamer. Waar ik de afgelopen week druk aan het schilderen was. Deze ruimte zal ik binnenkort met je gaan delen. Waar ik dan ook bijna alle insecten aan je laat zien.

 

natuur

 

Hier alvast een mini sneak peek waar een klein deel van de insecten hangen aan de muur in de werkkamer.

 

Ik liet me vooral door de vele verschillende kevers verleiden en daarnaast door lieveheersbeestjes, libellen en vinders. Maar er is heel veel moois in de collectie te vinden van Studio ROOF. Voor ieder wat wils! Van een eenhoorn en een olifant tot een complete kerstkribbe, maar ook een onderwaterwereld. Hier kun je gelijk een kijkje nemen in de gehele collectie.

He design word gemaakt van gerecycled karton en bedrukt met plantaardige inkt. Daarnaast is elk bouwpakket voorzien van een mooi vormgegeven verpakking waarin je aan de binnenkant gelijk de handleiding kunt vinden.

 

TIP: De producten zijn leuk om te geven voor bijvoorbeeld onder kerstboom.

 

Studio ROOF

 

In 2005 is Studio ROOF opgestart door Romy en Ilya samen met hun drie kinderen Stas, Nika en Sonia. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid met de vader van Romy, Dick die helpt bij de financiele zaken, en het team is inmiddels uitgebreid met Anael (sales en customerservice), Alice (designer) en Julia (designer). Ines Beeftink verzorgt de styling van alle prachtige foto’s. Al met al een internationale mix van Nederland, Rusland, Frankrijk en Polen.

 

Met als leidraad de schoonheid van de kinderlijkheid, verbeelding, natuur, wereldvolken, kunst, ambachtelijkheid en bovenal de drang tot creatie en tot het neerzetten van een nieuwe beeldtaal is Studio ROOF opgezet.

 

natuur

 

Het begon met de kartonnen speelhuizen, maar die werden al snel gevolgd door de kleurrijke kartonnen poppenhuizen, paarden, honden, libellen, wereldmensen en heel veel meer. Voorlopig is er nog een einde aan de ideeën voor poëtische en speelse nieuwe producten!

De rode draad door de gehele collectie is altijd de verbeelding. Studio ROOf is ‘Designed to Imagine’.

De ontwerpen zijn gemaakt met de visie dat verbeelding spreekt en daardoor zijn de ontwerpen ook voor alle leeftijden toepasbaar. Ik ben heel blij met het eind resultaat in de werkkamer en geniet elke keer weer als ik naar de “kruipende” insecten op de muur kijk.

 

natuur

 

Welk insect vind jij het mooiste van Studio ROOF?

 

Liefs Sanne

 

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.