Restyle je bank in een handomdraai met Bemz

 

Eerder dit jaar hadden we onze Ikea bank al een restyle gegeven met een mooie groene velvet hoes. Hoe leuk is het om te zien dat de bank helemaal opfleurt!

Bemz heeft een groot assortiment designhoezen waarmee je je Ikea bankstellen of bedden een mooie make over mee kunt geven. Alleen bleef je altijd nog met de poten zitten. Maar sinds kort heeft Bemz ook een ruime keuze aan meubelpoten om je kasten en banken helemaal af te maken in je eigen stijl.

 

 

Maxwell Ryan x Bemz by Apartment Therapy

Een deel van de nieuwe collectie meubelpoten is opgezet in samenwerking met Maxwell Ryan van Aparment Therapy. De twee verschillende meubelpoten die ik heb gekozen zijn ook uit de collectie van Maxwell Ryan x Bemz by Apartment Therapy.

De meubelpoten worden gemaakt van robuust Scandinavisch berkenhout en zijn erg mooi afgewerkt met fijne details. Alle poten worden afgeleverd met een M8-schroef en passen op de meeste Ikea meubels maar ook op andere meubels waar deze schroef in bevestigd zit.

Wij hebben gekozen voor de Terence 18 cm in scandi natural onder onze bank. Deze houten meubelpoot doet met zijn levendige, mollige vorm denken aan het alom bekende Michelinmannetje. Ryan heeft zich hierdoor laten inspireren door het werk van de beroemde Britse meubelontwerper Terence Conran. Deze gevormde, eigenwijze meubelpoot vormt daarmee een fraaie twist op een traditioneel meubelicoon uit de vorige eeuw.

 

 

 

Voor ons bed hebben we gekozen voor de Basil 10 cm in Silver Grey. Deze heeft en mooie ronde vorm met een klein schattig voetje eronder waardoor deze een mooie elegante uitstraling heeft. Het moderne, speelse ontwerp is verfijnd en vormt een eerbetoon aan de weelderige pracht en praal van de barok, met Scandinavische eenvoud als smaakvol tegengewicht.

De meubelpoten zijn per poot in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat ze in elk interieur wel tot hun recht komen.

 

 

Welke meubelpootjes zijn jouw favoriet?

 

Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.