Linn kledingrek, om je kleding stijlvol op te hangen.

 

Hoe laat jij je was drogen? Hier gebruik ik een staande droogrek voor. Inderdaad ééntje die heel snel opgeborgen wordt wanneer de kleding is opgedroogd. Nu heb ik wel eens gekeken naar kledingrekken die meer stijl hebben. Of ze waren veelste duur, je raad het vast al wel of het andere deel was niet fijn voor het oog. Totdat ik de Linn collectie van Brabantia tegen kwam. Ja toen maakte ik wel even een sprongetje! Een collectie waar super goed over nagedacht is qua functionaliteit en wat ook nog eens stijlvol is. Qua huishouden kan je mij niet blijer maken.

Wat kun je vinden in de Linn collectie? Hier vind je wasboxen, strijkplanken, strijkhoezen, kledinghangers en een kledingrek.

 

Linn kledingrek

Buiten dat het Linn kledingrek er stijlvol uitziet is hij ook nog een heel functioneel. Zo kan je het rek voor het grootste gedeelte helemaal naar je eigen wensen in richten. Zo heb je twee bijgeleverde verstelbare plateaus. Deze kan je gebruiken om je was op te drogen, maar ook om bijvoorbeeld om je schoenen en tassen op te bergen. En wanneer je bijvoorbeeld jurken of broeken wilt ophangen kan dat ook gewoon door de spijlen van de verstelbare plateaus hangen. Dus je kunt ze gewoon fijn laten zitten op hun plek.

Dit kledingrek is te verkrijgen in twee maten één in het zwart en het wit. Zo heb ik gekozen voor de kleine witte variant. Deze is 190,0 cm hoog bij 60,6 cm breed en 57,0 cm diep. Een ideale maat voor een kleinere ruimte!

De roede is van bamboe waar je je kleding aan kunt luchten of drogen. En aan de uiteindes is er een kleine ruimte gemaakt waar je bijvoorbeeld je tas of je hoed aan kunt hangen. Zo kunnen er wel zestien kledinghangers aan de roede hangen. Dus je hebt veel opbergruimte voor je kleding en het neemt weinig ruimte in beslag.

Het Linn kledingrek moet alleen nog wel zelf in elkaar worden gezet. Maar dit is ook geen tijdrovende klus. Ik was in ongeveer tien á vijftien minuten klaar.

 

 

Waar zet ik het kledingrek neer? + winactie.

Eigenlijk kan je hem overal wel neerzetten, omdat hij zijn look mee heeft. Maar ik zou hem eerder in een wasruimte, slaapkamer of in een hal neerzetten. Zo hebben wij hem gebruikt als een verlengde van onze kast. Waar we alvast bijvoorbeeld de kleding voor morgen kunnen ophangen. Scheelt weer een hoop stres op de vroege morgen.

Nu hoor ik je misschien wel denken, die wil ik ook!

Het leuke is dat ik er net zo één mag weg geven aan één van mijn volgers.

Wat moet je doen om het Linn kledingrek te winnen:

 • Volg @brabantia en @draadenspijkerhome op Instagram.
 • Tag een aantal vrienden onder de foto met de titel tekst: NEW BLOGPOST + GIVE WAY.
 • Voor een extra lootje kun je ook een berichtje achterlaten onder deze blogpost, vermeld dan wel even je IG naam.
 • De winnaar word op woensdag 21 november via de Instagram Storys bekend gemaakt.

 

 

 

Voor welke variant zou jij gaan?

 

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Brabantia. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

 

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Mooi gestyled op jullie slaapkamer! Op insta lees je waarom ik hem graag zou willen winnen 🙈 dus hier even een berichtje voor een extra lootje 🙂

  Liefs Suus (@leeffstijl )

 • Oohh my! Dit vind ik echt te gek.
  Ik heb een hele fijne ‘kledingkamer’, maar mijn vriend heeft zijn kleding in de mooie inbouwkasten in onze slaapkamer. Daar missen we iets. De slaapkamer is prachtig, maar nu gooien we onze kleding op een stoel. Dit zal perfect zijn voor onze kleding, een plantje en een stel sloffen en een dekentje. Kan niet wachten hier elke avond langs te lopen. Liefs @heleen.vdh

 • Oh wauw ik doe heel graag mee. Ik vind hem zo mooi dat hij een prominente plek in onze slaapkamer zou krijgen. Dit wasrek hoeft niet op zolder verstopt te worden 😄. Mijn IG naam is @roosvdb

 • Jaaa hij is zo gaaf & dan zorgen jouw prachtige foto’s er ook nog eens voor dat ik eraan bleef denken dus…. ik waag graag een extra kansje. Groetjes Annetvdo

 • Wat is Linn mooi. Wij hebben net de sleutel van ons nieuwe huis en daar komt de wasmachine in het souterrain. Hoe super zou het zijn als ik daar een stijlvol wit rek Link heb staan om de was netjes aan te drogen. En met ons vieren is de grote zeer welkom. Mijn IGnaam is Arianne.hh

 • Fijn dat ik jou leuke blog heb ontdekt! Super toffe interieurinspiratie. Wij zijn momenteel aan het bouwen en dit brabantia rekje ziet er super leuk uit en is functioneel! Win-win dus! Ik duim dat dit binnenkort staat te pronken in ons nieuwe huis! Dikke kus. Anneleen (@disneysbrave)

 • Echt zo’n mooi rek… Wij hebben hier net de zolder verbouwd en ben nog op zoek naar een mooi rek voor op de voorzolder om was te kunnen hangen zonder zo’n lelijk rek neer te zetten 🙈…. Nu hoef ik niet verder te zoeken, dit rek moet ik gewoon hebben en doe dan ook heel graag mee 😊🍀

  Liefs Mariëlle @marielleverhoeven

 • Jemig, dat is wel veel moois op de vroege ochtend!
  Wat een super leuk kledingrek en een oogstrelend blog 👍🏽
  Ik zou de allergelukkigste zijn als ik ook eens iets moois zou mogen winnen 🙂

  Laura Smolenaers
  @helpinki op Instagram

 • Wat heb je Linn prachtig gestijlt. Ziet er heel mooi uit. Ik waag graag een extra kansje. Linn zou bij mij heel goed van pas komen. Ik woon sinds april in dit huis. Ik droogde de was altijd in de bijkeuken. Daar is het nu te vochtig. Dus Lynn zou boven heel goed kunnen staan, mooi, stijlvol en praktisch.
  Ik ga duimen. Fijne zondag.
  Liefs,
  Marleen
  IG: homestyleen

 • Eindelijk een mooi en vooral erg functioneel kledingrek! Ik doe graag mee met de winactie. Normaal liggen mijn kleren op de slaapkamer altijd zo slordig over een stoel gemikt. De linn zou perfect zijn om mijn gedragen kleding netjes aan op te hangen. Liefs Brechje – deburenvan21

 • Prachtig rek! Die zou ik graag een mooi plekje geven in mijn nieuwe huis. Ga mij zeker eens verdiepen in deze collectie! Echt iets voor mij!
  @nathaliemellema

 • He Sanne, leuke blog zeg! Ik ben al lange tijd op zoek naar iets wat zowel praktisch als hip is waar ik mijn kleren kwijt kan. Wat fijn dat ik vandaag op jouw blog botste! Dit kledingrek van Brabantia lijkt me i-de-aal! Daarom doe ik maar al te graag mee met je giveaway op Instagram! 😄
  Nu ga ik eens door je blog snuisteren, want misschien vind ik nog wel leuke tips & tricks! 🙊
  Liefs Marthe
  Instagram: @marthinos 😻