Søstrene Grene’s najaarscollectie 2017

Een paar jaar geleden (toen ik nog op mij zelf woonde in Groningen) kwam ik voor het eerst in aanmerking met de winkel Søstrene Grene en sindsdien moet ik er altijd even kijken wanneer ik weer eens in Groningen ben. Het is een winkel met producten die je het liefst allemaal mee naar huis wilt nemen en vanaf zeven september is de nieuwe najaarscollectie weer in de winkel verkrijgbaar. Ja en ik voel de pijn nu al in mijn portemonnee, want wat een mooie producten gaan ze weer verkopen deze periode.

De collectie is gebaseerd op eenvoud, natuurlijke materialen, strakke lijnen en kleurrijke tinten. Met als hoofdkleuren rood en groen gecombineerd. Er zitten koele maar ook warme tinten in de collectie, dus voor ieder wat wils. Het uitgangspunt van Søstrene Grene is om van je huis een thuis te creëren, want ja de herfst zit er toch al een beetje aan te komen waar we ons straks lekker willen terug trekken, van de wind en de regen. 

 

Warme tinten

 

Koele tinten

 

En de tinten gecombineerd.

 

Top vijf

Ik word echt blij van deze collectie en vind vooral de kleurcombinatie gecombineerd met de strakke lijnen erg mooi. In mijn hoofd bedenk ik altijd een top vijf (of meer). Zo heb ik dat ook bij deze collectie gemaakt die ik natuurlijk graag met je wil delen!

  1. Bewaardoosjes
  2. Kussens
  3. Wandplank
  4. Metalenbak
  5. Mokken/ schalen

 

P.s. De foto’s die ik gebruikt heb, zijn de persfoto’s van Søstrene Grene.

 

Wat is jouw favoriete product van de collectie van Søstrene Grene ?

 

Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.