Prints om blij van te worden.

Als interieur blogger ben ik steeds opzoek naar het mooiste design, kleuren combinaties, materialen, bloemen/ planten en interieurs. Niet sinds dat ik blogger ben, maar eigenlijk heb ik dit altijd wel in mij gehad. Ik heb alleen wel mijn periodes waar ik dan uren naar één onderwerp kan zoeken en mij dan laten verdrinken in de mooiste combinaties. Zo heb ik nu een periode waarin ik kan wegdromen van behang en ja de kriebels die komen dan weer omhoog om alles weer te veranderen. Ik weet dat dit onmogelijk is, daarom heb ik het nu eerst bij één kamer gehouden, je raad het vast al wel, de hobby- werkkamer!

Nu heb ik een bedrijf gevonden die ontzettende gave motieven verkoopt, waar je je ook echt uren in kan verdiepen. Zo hebben ze prints van onder andere de Krantenkapper, Loes van Oosten, LaFarme, Fin en Stip en één van mijn favoriete Sylvia Takken. Dit bedrijf is Motiflow. Het concept van Motiflow vind ik geweldig! Wanneer je een mooie print hebt gevonden dan kan je deze omzetten in stof, inpakpapier of behang. Hoe leuk is het om je favoriete print om te toveren in een kussen, etui of kleding voor je kind(eren) en ga zo maar door.

We hebben zelf beneden in de hal al een print van Sylvia Takken (de yoga mensen) via Motiflow, maar omdat er zoveel keuze is waar ik verliefd op ben hebben we nog een print gekozen en heel toevallig ook weer van Sylvia Takken, genaamd Floral.

 

 

Elke kamer in ons huis krijgt zijn eigen kleur, zodat je altijd met je woonaccessoires kan veranderen. De hobby- werkkamer heeft een gele tint en het behang Floral heeft een druk kleurrijk motief. Zodat je energie en geïnspireerd word in deze kamer.

Je kunt het behang bestellen in twee vormen, de standaardrol en de aangepaste rol. Wij hebben de tweede thuis gestuurd gekregen. Wat erg fijn aan deze is, is dat de banen al voor je zijn afgesneden waardoor je sneller kan door werken. Dus ook sneller klaar bent. De kwaliteit van dit behang is stevig en brandvertragend. Ook kan je het behang afnemen met een zachte doek en een milde reinigingsmiddel.

 

 

Het behangen zelf vond ik bij deze print wel een klusje, waar we beneden in de hal geen problemen hadden kreeg ik bij deze print het motief niet goed aan sluitend op elkaar. Ik heb een deel er toen weer afgehaald en deze weer op nieuw behangen. Dit keer met een kant en klaar behanglijm, de banen kwamen wel strakker op de muur alleen het motief verspring nog wel een beetje. Gelukkig is het een druk patroon waardoor je de verspringen niet gelijk zult zien en heb ik er voor gekozen om tijdens het behangen het patroon op ooghoogte wel kloppend te maken.

Maar nu dat het behang op de muur zit vind ik het geheel van de ruimte wel heel erg mooi geworden en kan het stijlen beginnen!

 

 

Welke print van Motiflow zou jij graag in je ruimte willen hebben hangen?

 

Liefs Sanne

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Motiflow. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.