Een poster met een verhaal.

Eerlijk gezegd hebben we thuis niet zo heel veel persoonlijke spullen, terwijl deze juist wel van je huis een thuis maken. We hebben wel producten in huis staan die een verhaal hebben, bijvoorbeeld een struisvogelei die onder een stolp staat. Deze kregen wij van de dierentuin toen Ronald mij ten huwelijk had gevraagd op een eilandje tussen de Ringstraatmaki’s en de storytiles die er bij ons hangen die stuk voor stuk weer onze verhalen weergeven.

Nou wilde ik graag een poster aan de “nieuwe” muur wat juist bij mij past en ook nog eens mooi opgaat in de warme tinten in deze ruimte. Eerlijk gezegd dit was best wel een uitdaging! Ik ben er vaak naar opzoek geweest en inderdaad wanneer je er niet mee bezig bent kom je ze dan ook tegen. Zo ook bij mij, tijdens het scrollen op Instagram kwam ik een poster tegen in de juiste tinten en ook nog eens met iets wat mij heel erg aanspreekt. Het is een poster van Vissevasse gemaakt in één van mijn lievelingsbloemen. De Gloriosa! Ik heb er natuurlijk nog wel meer, maar van deze bloem werd ik ontzettend blij en geïnspireerd van. In de tijd dat ik nog studeerde voor de opleiding Bloem & Design, was deze bloem nog niet zo “beroemd” dan op dit moment, dus voor mij extra bijzonder omdat ik er van hielt om steeds maar nieuwe soorten te ontdekken. Dat heb ik nog steeds en dat is ook om geslagen voor design. Dat gevoel wat je dan krijgt, geeft voor mij een vreugde dansje. Vandaar dat ik deze poster nu dan ook aan de muur heb hangen.

 

 

Deze Gloriosa poster komt uit de botanica collectie, in deze collectie zijn nog veel meer mooie bloemen te vinden. En buiten de botanica collectie, verkopen ze er ook nog vele andere posters en ook nog kantoor artikelen in de vorm van planningen. Ook super handig, wanneer je zoveel op een dag te doen hebt om dit even op te schrijven op een overzichtelijke planning.

 

 

Welke poster zou jij graag van Vissevasse in je interieur willen laten hangen?

Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.