Vandaag is rood, de kleur van warmte en gezelligheid.

Zo als je al wel weet ben ik al een langere tijd bezig met bedenken van een nieuw plan voor het woon en eetgedeelte. Wat ik wel heel erg leuk vind om te zien als ik terug kijk naar het plan, is dat er kleur in overvloed is gekomen in het interieur. Ik heb in het begin toen ik nog op mij zelf woonde eigenlijk alleen maar wit gehad, maar op dat moment was ik toe aan rust en weinig prikkels. En als ik nu naar me zelf kijk voel ik me een stuk beter dan de afgelopen jaren, ook al heb ik wel de pijn en de vermoeidheid van de fibromyalgie. Maar ik heb meer energie gekregen en dit zie je ook gelijk terug in de kleuren (nude en rood) die ik heb gebruikt in het interieur.

Het plan (richtlijn) maken vond ik echt een feest om te doen en sinds vorige week hebben we het plan ook uit kunnen voeren. Zo mooi om alle kleuren van de meubels die ik in de tussentijd al bij elkaar heb gepaard samen te zien komen. Iets wat ik wel een beetje spannend vond is dat ik het verf heb gekozen op basis van het behang van Murals wallpaper op een afbeelding op hun site. Dus je weet niet precies hoe de kleur/ tinten van het behang is, maar toen het behang er opzat en de nieuwe kleur op de muur geschilderd was, was ik blij “verrast”. Natuurlijk had ik er wel secuur over nagedacht, maar soms kan het net iets anders uitvallen dan dat je gedacht had!

Nu dat de muur ook is aangekleed met de woonaccessoires, voelt de ruimte als een fijne warme deken en meer af als daar voor. Ook al heb ik al wel ideeën over een nieuwe lamp, bijzettafels, klok en opbergruimte voor in de keuken. Maar helemaal af zal de ruimte/ huis nooit zijn, omdat deze met je mee groeit! Maar voor nu voelt het als thuis komen gecombineerd met de warmte en met rust.

En hier het eindresultaat.

 

 

Oké nog eentje dan. Maar dan in panorama.

 

 

Ik ben benieuwd wat je er van vind!

 

Liefs Sanne

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.