Zachte lente kriebels.

Plaids ik ben er gek o!. Het is een woonaccessoire die je interieur heel gemakkelijk extra sfeer geeft. Buiten dat zijn ze ook erg fijn om ze bijvoorbeeld ’s avonds lekker om je heen te slaan na een lange werk dag en even te ontspannen op de bank. Maar ze staan ook mooi op het bed, op een lounge stoel of in de zomer op je bank. Eigenlijk maakt het niet uit in welk seizoen je zit, een plaid kan altijd.

Zo ben ik al een tijdje verliefd op de grof gebreide wollen plaids. Je kunt er ook bijna niet om heen, het is eigenlijk wel een woonaccessoire trend van dit moment.

Via Instagram kwam ik Trijntje tegen van het merk Wolletjebol. Zij maakt deze mooie plaids in diverse maten, kleuren en patronen. Wat ik ook erg fijn vind is dat Trijntje werkt met diervriendelijk honderd procent merinowol. Deze wol is erg zacht en kriebelt niet. Hoe fijn is dat!

Qua onderhoud zijn deze plaids ook erg makkelijk, want wol is van nature vuilafstotend. Hier door is vaak het buiten laten luchten al voldoende.

“Made to order” zo worden de plaids bij Wolletjebol gemaakt. Dat wil zeggen dat er geen plaids op voorraad zijn, maar dat ze speciaal voor jouw worden gemaakt wanneer jij de bestelling hebt geplaatst.

Wij hebben een vergrijsde groene kleur gekozen, deze past mooi bij het nieuwe kleurenpalet wat we dit jaar willen realiseren in huis. We waren blij verrast toen we deze mooierd thuis bezorgd kregen, qua uitvoering, maar ook de kleur zijn we erg tevreden over. Voor nu krijgt hij een mooi plekje op de lounge stoel, maar op de bank zal hij ook wel erg goed staan.

Het leuke is dat ik deze maand (maart) 10% korting mag geven op de kleur van deze maand: grijsgroen bij Wolletjebol. De kortingscode is dan ook grijsgroen. Dit is de kleur die wij ook hebben gekozen.

In welke uitvoering zou jij dit mooie plaid willen hebben?

Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.