Een kijkje door de ogen van Mignon van de Bunt

In deze nieuwe rubriek geef ik jullie om de 4 weken een kijkje in het leven van verschillende interieur stylisten, met de dingen die ze doen en leuk vinden en af en toe een klein kijkje in hun huis.

 

Deze week nemen we een kijkje bij: Mignon van de Bunt

.

 

Zou je wat over jezelf kunnen vertellen?

Ik ben Mignon, 36 lentes jong en woon samen met mijn man Erik en onze drie kids, Joshua, Jonah en Maylin in het Achterhoekse plaatsje Vragender in een oud voorhuis van een boerderij uit 1880.

.

 

Welke wegen hebben jullie bewandeld tot waar je nu bent gekomen?

Voordat ik ging werken als interieurontwerper, styliste en product designer werkte ik fulltime als professional in de Paardensport. Helaas werd ik tien jaar geleden ernstig ziek waardoor Paardensport fysiek niet meer haalbaar was en heb ik het roer volledig omgegooid naar mijn andere passie; interieur.

Ik leef nog steeds dagelijks met mijn zieke, ik heb een auto-immuunziekte die onder andere mijn afweersysteem aanvalt maar ik vind dat je iedere dag dat moet doen wat je gelukkig maakt. Voor mij is dat het mogen ontwerpen van interieurs of producten en daarin samenwerken met onze opdrachtgevers. Dit geeft mij ontzettend veel energie en ik word er enorm gelukkig van.

Op welk project ben je het meest trots?

Dat zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, ik ben eigenlijk op ieder project heel erg trots.

Het is steeds weer een cadeautje om voor onze opdrachtgevers aan de slag te mogen gaan en hun wensen te mogen vertalen naar een mooi persoonlijk interieur dat in balans is.

Hoe kun je jouw stijl het beste omschrijven?

Ik houd van een mix van stijlen, dat maakt een interieur spannend, onvoorspelbaar en persoonlijk. Daarnaast werken we voornamelijk met natuurlijke materialen en vergrijsde kleuren en vind ik het leuk om een echte eye-catcher in het interieur toe te voegen. Dat kan zijn in de vorm van een mooi behang, wallpower, lamp, kleed of kunstwerk.

 

Wat is je favoriete merk waar je het liefst mee werkt?

Ik heb niet echt een favoriet merk, ik ben sowieso gek op design en ben een enorme fan van de ontwerpen van Charles and Ray Eames, Patricia Urquoila en Tord Boontje.

Wat is je favoriete kleur en welke band heb je met deze kleur?

Mijn persoonlijke favoriete kleur is oud-roze. Dat is een echte ‘Mignon’ kleur zoals vaak tegen me word gezegd. Ik vind die kleur ook mijn hele leven geweldig! Je ziet de kleur ook terug in ons interieur maar ik draag de kleur ook graag als kleding.

 

Welke must-have kan volgens jou niet ontbreken in het interieur?

Een mooie lamp is echt een must have! Ik zie te vaak dat men helemaal niet over verlichting na denkt laat staan over de armaturen. Een mooie lamp kan kostbaar zijn maar het doet zo ontzettend veel voor je interieur.

 

Een kleine binnenkijker bij Mignon :

 

Dankjewel Mignon voor je leuke verhaal en een klein kijkje in je leven.

Ben je ook erg benieuwd geworden naar het werk van Mignon bekijk dan snel haar Website of Instagram.

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.