Tik tak, tik tak.

November en december zijn voor mij maanden waar het ontzettend kriebelt om de woonkamer weer aan te pakken. En dan voornamelijk bezig zijn met het maken van het plan. Zo wil ik het graag nog steeds basic houden maar dan met een klassieke knipoog. En dit gecombineerd met hout materialen en met wit en nude tinten als basis kleur en de kleuren bruin en koraal/rood zijn accenten die door de woonkamer verdeelt terug komen.

Nu ben ik op dit moment al bezig om mooie producten bij elkaar te sparen voor het nieuwe jaar. Ik heb al een paar mooie design woonaccessoires gevonden, maar wat ook zeker niet kan ontbreken dat is tijd in je interieur.

Ik kwam maar steeds niet de juiste design klok tegen voor in het nieuwe interieur. Maar na lang zoeken heb ik er nu dan toch één kunnen vinden. Wel zo handig ook met oud en nieuw. Het is de Tile klok van het merk LEFF Amsterdam.

Het is een minimalistisch design gecombineerd met ronde vromen waardoor het product een zachtere uitstraling krijgt. Ik vind de klok heel erg mooi bij een basic woonstijl passen en door de bamboe wijzers geeft het ook weer meer warmte aan je ruimte. Wat ik ook leuk vind aan deze klok van Leff Amsterdam is dat je hem kan hangen, maar ook staand kan gebruiken. Zo kan je hem overal wel een plekje geven in je interieur.

Het enige waar ik een klein beetje van schrok was het formaat van de klok. Ik had hem wel iets kleiner verwacht. Maar door dat de kleur niet te aanwezig is, is het wel een mooie subtiele eyecatcher voor in je interieur.

Voor nu heb ik hem nog even gecombineerd met mijn woonaccessoires van dit moment en met een subtiele kerst versiering. En ik hoop dat ik eind januari een heel groot gedeelte al kan aanpakken van het plan dat ik heb voor ons huis.

 

Wat is jouw favoriete design klok?

 

Liefs Sanne♡

 

Deze blog is geschreven in samenwerking met MisterDesign. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

 

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.