Hal metamorfose + I love my type

Een paar weken geleden had ik me zelf een klein project gegeven. Het opknappen van de hal. De hal zag er erg vrolijk uit, maar ik was toe aan een volwassen ruimte. Ik word ook al bijna 27 jaar (in maart). Wat gaat de tijd toch snel. Maar dat ten zijde. Ik was er al snel over uit dat ik de marmer look wou terug brengen en één vlak van de wand een kleur, om meer spanning in de ruimte te geven. De “kleur” is mat zwart geworden, je zou zeggen voor een kleine ruimte geen goede keuze. Maar doordat de rest heel licht is brengt het alles weer in balans.

Na een dag schilderen en behangen (wit marmer look), mist de hal nog een kleine aankleding. En dit wil ik doen door middel van een grote poster. Dat was best wel een zoektocht op zich, wat zijn er veel mooie poster te verkrijgen. Via Instagram kwam ik I Love My Type tegen en wat zag ik daar mooie posters voorbij komen. Het leuke is er staan quotes op de poster. En dat vind ik wel erg toepasselijk voor een hal (het zou natuurlijk overal mooi staan), omdat wanneer je weg gaat zie je de tekst, wanneer je weer thuis komt maar ook wanneer je naar boven en beneden gaat, word je herinnerd aan een quote die goed bij je past. En met de kleuren van de hal en mijn vriend en mijn verleden in gedachten, kwam ik uit op de poster: Power of love.

.

Processed with VSCO

.

Omdat onze liefde ons overal door heen slaat. En wanneer het even moeilijk is, deze tekst voor mij een klein steuntje kan zijn. En buiten dat als je naar de letters kijkt zie je een bloemen/ planten afbeelding, iets waar ik blij van word dat zijn het wel bloemen en planten. Dus in alle opzichten een bijpassende poster.

.

Processed with VSCO

I Love My Type heeft nog veel meer mooie posters, met mooie quotes. Maar wie zit er achter dit bedrijf? Dat is de Deense Kathrine Højriis. Met het maken van deze posters kan ze haar passie voor typografische ontwerp en haar liefde voor interieur en persoonlijke ontwikkeling goed combineren. De teksten die op de posters staan zijn goede herinneringen voor haar, het helpt haar visie ‘het meest uit het leven te kunnen halen wat het leven te bieden heeft’ het meeste van te het leven te benutten. Buiten dat de quotes voor Kathrine een steun zijn, kunnen (denk ik) wel veel mensen zich hier in vinden, een steun, een mooi en positief gevoel geven.

 

(Je kunt rechtsonder in het filmpje op instellingen drukken en dan de Engelse ondertiteling selecteren).

.

.

De Hal

Ik zal je niet langer in spanning houden hoe de hal er uit zag en natuurlijk is hoe het geworden.

(En hoe leuk, ik mag in samenwerking met I Love My Type een poster weggeven. Meer hier over scrol dan naar beneden.)

 

VOOR:

hal

.

.

NA:

 

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

 
.
GIVEAWAY
In samenwerking met I Love My type kun je nu een poster winnen naar keuze.
Wat moet je hier voor doen:
 • Volg @ilovemytype en @draad_en_spijker op Instagram of op Facebook.
 • Schrijf een reactie onder de giveaway foto die ik geplaatst heb op mijn Instagram en facebook feed, laat weten welke poster je graag zou willen en tag twee vrienden hierin.
 • Je kunt meedoen aan deze giveaway tot en met 15 januari en op 16-01-2016 maak ik de winnaar bekend.
 • (Deze post is gesponsord)

.

win

 

 

Hoe vinden jullie de hal geworden? En welke poster is jouw favoriet?

 

Liefs Sanne♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Wow, mooi geworden zeg! Ik ben ook van plan om in mijn eetkamer een deel van de muur zwart te schilderen, zo chique! Ik vind die poster echt bijzonder mooi. Ik hou normaal helemaal niet zo van quotes e.d. maar de boodschap is hier niet zo obvious, het is gewoon een grafische poster waar je een mooi tekst in ontdekt als je wat beter kijkt. Well done!

  • Wat een lieve reactie Ilse! Dank je wel.
   Ik was eigenlijk nooit echt van zwart, maar net als je zegt het geeft een luxe en chique uitstraling. Ik heb alleen wel voor mat gekozen, anders is het voor mij te hard 🙂 .

   Het leuke is je kunt deze poster nu ook winnen.

   Een mooie dag vandaag!

   Liefs Sanne♡

 • Jammer dat de give away alleen voor instagram is maar ik vind de poster leuk waarop deze tekst staat: Have you loved yourself today? En als ik in mijn eigen appartementje ga zitten(hopelijk begin volgend jaar)dan wil ik in mijn living ook met zwart en wit gaan werken op de muren en foto’s en dergelijke 😉 Je hal is heel leuk geworden.